-

saya baru buat fan page zhaneez craft di facebook..masih pening lalat sebenarnya..lain sy nak lain pula yg jadi..haha..buat rakan-rakan sila la add ye.. link : click sini


KLIK PADA ZHANEEZ SHOPPE UNTUK READY MADE STOCK OKEH.

KLIK PADA ZHANEEZ CATALOG UNTUK MEMUDAHKAN ANDA MEMBUAT PILIHAN

**********************************

any enquiry please email me:

zhaneezcraft[at]gmail .com

***********************************


borang pesanan

Nama:
Email:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barangan dan kuantiti:
Detail lain [warna, wording etc]:
Bank pilihan: CIMB
Maybank

Form provided by Freedback.

meh ikut zhaneez

1 Apr 2010

hasil tangan terbaru




hasil tangan terbaru sy..saja je sy buat namecard holder ni buat letak biz card sy..ecey siap ada biz card lg tau zhaneez ni..hiks..namecard holder ni sy gunakan sendiri..opkos la kaler faberet kn..merah gitew..senang je bile da ada bekas ni..leh la bawak namecard kt dlm beg kn..xdela bersepah..
oh ya, giveaway tu insyaAllah dlm bln ni bermula ye..besar punye..ehee

3 ulasan:

TinyTini berkata...

Salam Sis..comeynya your craft..jom singgah blog akak..ada craft supply murah2..

Tanpa Nama berkata...

aak tinggal kat mana ..
saya budak sekolah lagi so takde maybank card ...
tapi nak beli ...

anis aka zhaneez berkata...

tanpa nama:
akak dok kluang johor..kamu kt mane? kalau xde maybank card boleh je buat cash deposit di mesin atm..

disclaimer

-Warna dan rekaan yg ditunjukkan mungkin sedikit berbeza dgn warna sebenar barangan.
-Siapa cepat dia dapat.
-Hanya pembeli serius sahaja akan dilayan.
-Pihak kami memberi jaminan setiap barangan yg dijual adalah berkualiti setanding dgn harganya.
-Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kerosakan/kehilangan barangan semasa proses penghantaran.
-Barangan yg telah dibeli tidak boleh ditukar/dikembalikan.
-Penukaran kod barangan hanya boleh dilakukan dlm tempoh 2 hari setelah pesanan dilakukan.