-

saya baru buat fan page zhaneez craft di facebook..masih pening lalat sebenarnya..lain sy nak lain pula yg jadi..haha..buat rakan-rakan sila la add ye.. link : click sini


KLIK PADA ZHANEEZ SHOPPE UNTUK READY MADE STOCK OKEH.

KLIK PADA ZHANEEZ CATALOG UNTUK MEMUDAHKAN ANDA MEMBUAT PILIHAN

**********************************

any enquiry please email me:

zhaneezcraft[at]gmail .com

***********************************


borang pesanan

Nama:
Email:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barangan dan kuantiti:
Detail lain [warna, wording etc]:
Bank pilihan: CIMB
Maybank

Form provided by Freedback.

meh ikut zhaneez

25 Apr 2010

giveaway besar punya!!!

update: giveaway 4 saya lanjutkan sampai 30hb jugak ye..sesiapa nak join lagi silakan..
salam, maaf lambat update tentang giveaway yg saya janjikan tu..okeh untuk pengetahuan semua, sy super bz sekarang ni sampai pertengahan bulan 5 nanti..semua yang da order harap bersabar ek..sy akan siapkan order kalian bila selesai sahaja kerja saya skrg ni..ni pun sy curi masa sikit sebelum sy nk sambung study untuk next paper sy..ok jom tgk bawah apa yg ada....
-
-
-
-
-
kali ni saya ada giveaway paling besar dari zhaneez craft..apa dia? apa dia? ok untuk giveaway kali ni sy nak cari 4 pemenang..diulangi..4 pemenang ye..maksudnya saya akan adakan 4 giveaway berbeza yg akan berlangsung dalam masa yg sama..haha..hebat x? hebat x? heh..ok skroll bawah lagi ye..ehee..
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
-
GIVEAWAY 1 - FINAL EXAM
sepatutnya giveaway ni sy buat awal bln april..tapi sebab tak sempat nak buat n3 maka tertangguh la sampai la ni..tapi sy nk buat jugak..tak kire..untuk giveaway ni sy mencari seorang pemenang untuk memiliki barangan zhaneez craft bernilai rm30..maaf x sempat ambil gambar..nanti sy akan tunjukkan apa yang bakal dimiliki pemenang ek..ala barang percuma kan..x yah keluar duit pn..sesiapa pn boleh join..ehee..cara nak sertai macam biasa kena tinggalkan komen pada n3 ini je..tulis macam ni ye kwn2: "giveaway 1: sy nak menang giveaway ni" senang kan..hah cepat tinggalkan jejak anda..senang2 je dapat barang free ni..
-
giveaway ni akan berlangsung sehingga 30hb april ni bersamaan dengan hari terakhir final exam saya..keputusan pulak akan diumumkan secepat yg sy boleh..
-
-
-
ok next,
-
-
GIVEAWAY 2 - MY BELOVED FOLLOWER
ok untuk giveaway yg ni pulak sebagai menghargai follower sy sekalian..sy tgk follower sy semakin bertambah..alhamdulillah..tgk2 mcm nk dekat 100 da kan..so....sy nk bg hadiah percuma kepada follower ke 100 sy..hah sape la agak2 yg bertuah tu ek..untuk giveaway ni xde tarikh tutup sebab ianya bergantung kpd bila follower ke 100 zhaneez craft akan muncul la..untuk giveaway ni hadiah barangan zhaneez craft bernilai rm20 akan menjadi habuannya..sape rasa dia merupakan follower ke 100 sy nanti sila email sy ye..
-
-
-
next~
-
-
GIVEAWAY 3 - MY BELOVED FOLLOWER II
masih lagi untuk menghargai follower zhaneez craft..kalau giveaway 2 td untuk follower ke 100 zhaneez craft, yg ni pulak sy nak buat lucky draw untuk semua follower zhaneez craft..hah suke x? suke x? so yg ni sy akan buat bila keje sy sume setel ok..yg ni pn kena tunggu follower jadi 100 dulu baru best..ehe..oh btw, sy x paksa atau merayu kamu untuk jadi follower ye..sy lagi suke follower tu mengikut blog sy dengan rela hati..bukan di suruh2..so kalau lambat jejak 100 pn xpe..hee..untuk giveaway ni hadiah barangan zhaneez craft bernilai rm35 akan menjadi milik follower bertuah zhaneez craft..gudluck semua!!
-
-
-
dan giveaway terakhir pula...
-
-
-
GIVEAWAY 4 - ZHANEEZ CRAFT 1ST ANNIVERSARY
hah, bulan april merupakan ulang tahun zhaneez craft tau..so ini adalah untuk menghargai semua yg telah menyokong zhaneez craft sehingga la ke peringkat ini..untuk giveaway ni hadiah barangan zhaneez craft bernilai rm50 akan sy berikan kepada pemenang bertuah..cara nak join pulak lain sikit..ehee..kat bawah ni syaratnye ye..x susah..hehe
-
-
1. buat n3 bday wishes untuk zhaneez craft
2. cadangan untuk menaiktaraf hasil tangan zhaneez craft
3. buat e-card untuk zhaneez craft..guna photoshop ke.. <----yg ni xbuat pn xpe..saja nk meriahkan giveaway..hehe
-
-
hah senang je kan..nanti bila da buat n3 nye boleh la tinggalkan komen dengan tajuk komen tu "giveaway 4: sy da buat n3 sila lawati blog sy di ...." supaya x terkeliru dengan komen giveaway 1 tu..faham x? harap faham la ek..tarikh tutup giveaway ni adalah pada 12 tengah malam 24 april 2010 bersamaan dengan tarikh pembukaan zhaneez craft.. :-)
tarikh tutup dilanjutkan hingga 30hb april 2010
pemenang akan dipilih berdasarkan cabutan jugak..bg yg buat ecard tu maybe ada hadiah tambahan..ehee
------------------------------------------------------------------------
ok la..tu je giveaway dr zhaneez craft..harap dapat menggembirakan semua pihak..saja nak meriahkan industri kraf ni..selamat ber'giveaway' ye semua..kalau x bape nak faham n3 giveaway sy ni blh la email sy ye..sy terangkan semula..maklum la sy taip sambil kejar masa nk study ni..ehe..ok da..salamm

64 ulasan:

Qistina's Mama n Abah berkata...

Giveaway 1 : Saya nak menang giveaway ni kerana... saya belum pernah lagi menang apa-apa giveaway dari Zhaneez..saya suka sangat item2 cute kat sini..comei sangat..kreatif sangat. So..boleh tak saya menang kali ni?

::Mamalyna:: berkata...

salam anis, akak join giveaway

Giveaway 1 : Saya nak menang giveaway ni
Giveaway 4 : Saya dah buat n3, sila lawati blog saya di http://ejanblog.blogspot.com/2010/04/giveaway-zhaneez-craft-1st-annivesary.html

tq so much!!!

zai kulim berkata...

salam anis...

akak zai join arr..

giveway1~Saya nak menang giveway nie

giveway2~saya dah buat n3,sila lawati blog saya di http://zaikulim.blogspot.com/2010/04/giveaway-zhaneez-craft-1st-annivesary.html

thanks

zai kulim berkata...

ooppss lupa plak akak dah lama jadi follower ko ..kang ko cari tak jumpa plak Id:zaikulim ok

cau

kakngah berkata...

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni
giveaway 2: not entitled sbb follower ke 91 :(
giveaway 3: mn tau ada luck! hiks!!~

yaYa@DaiYa berkata...

giveaway 1 : sy nak menang giveaway ni

giveaway 3 : bestnyer...pilih saye yer...

nak menang...nak hadiah..~~~

yeay!!

Zana berkata...

salam anis, count me in....

Giveaway 1 : Saya nak menang giveaway ni
Giveaway 4 : Saya dah buat n3, sila lawati blog saya di http://saat-saatini.blogspot.com/2010/04/giveaway-4-zhaneez-craft-1st.html

tq so much!!!

yaYa@DaiYa berkata...

anis...

giveway 1 : sy nk menang giveaway ni

giveaway 3 : bestnyer..pilih saye yer...

giveaway 4 : silekan lawati n3 saya di :-

http://kedaikopiyaya.blogspot.com/2010/04/giveaway-zhaneez-craft-1st-annivesary.html

inahasan berkata...

salam

giveway1:saya nak menang giveway nie..

giveway 2:takder harapan follower ke 99 tak der hadiah ke??

giveway3:harap2 bertuah

giveway4:saya dah buat entry sila ke blog saya di
http://inahasan.blogspot.com/2010/04/giveaway-zhaneez-craft-1st-annivesary.html

tq

ayuselalu berkata...

AYU JOIN

GIVEWAY1:SAYA NAK MENANG GIVEWAY NIE

GIVEWAY2:ISK..ISKK

GIVEWAY3:KAIS MENANG OK

GIVEWAY4:SAYA DAH BUAT ENTRY SILA KE BLOG SAYA DI


http://ayuayu101.blogspot.com/2010/04/giveaway-zhaneez-craft-1st-annivesary.html

mama zharfan berkata...

Giveaway 1: saya nak menang giveaway ni!!

mama zharfan berkata...

Give Away 2 : i dah terlepas (me follower yg ke 104) rugi rugi..

Giveaway 3 : Count me in yer!!

Giveaway 4: http://suzie284.blogspot.com/2010/04/zhaneez-craft-1st-anniversary-giveaway.html

taufidris berkata...

bro join

giveway1:saya nak menang giveway nie

giveway2:takder harapan...

giveway3:pilihlah aku..

giveway4:sy dah buat entry sila lawati blog sy di http://taufidris.blogspot.com/2010/04/giveaway-zhaneez-craft-1st-annivesary.html

anin berkata...

salam

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni"
giveaway 3: nak jugakk menang

natasya merican berkata...

salam. i'm taking part in your giveaway:

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni...

giveaway 3: cabut name sy yee... :) :)

arissa.soleha berkata...

salam

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni"

anin berkata...

saya nak join giveaway 4 link sini

http://seindahbayu.blogspot.com/2010/04/zhaneez-craft-giveaway.html

thaqif amsyar berkata...

salam,
wah, dah jatuh cinta ngan kraf kat sini sgt cantik..
good luck for your final exam

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni

LEYN'S CHAYOK berkata...

HI dah join dah

give away 4:saya dah wat n3.sila lawati blog saya

http://leynshawl.blogspot.com/

harap dapat menang..hihik..wink!!!

darkchocolate berkata...

salam..

giveaway 1 : sy nk menang giveaway nie..
giveaway 3 : harap2 kali nie ade rezeki la..hihi

:)

.::Ge3bJiB::. berkata...

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni
giveaway 2: not entitled sbb sy follower ke 115
giveaway 3: doakn sy *tak pnh mng pape pun-harap ni yg pertama*

Nadia berkata...

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni

=)

mystory berkata...

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni
giveaway 3:saya dah follow...harap lucky

http://storyhatie.blogspot.com

rosilah berkata...

salam..

GA1:saya nak menang giveway nie

GA2:xder harapan..

GA3:harap bertuah

GA3:http://rosilahi.blogspot.com/2010/04/giveaway-zhaneez-craft-1st-annivesary.html

thanks

ieyza berkata...

salam
nak join yerr

"giveaway 1: sy nak menang giveaway ni"
"giveaway 3: hope i'll be da lucky one"

fiezah91 berkata...

saya nak join la.. hehe..

giveaway 1: saya nak menang giveaway ini!!
giveaway 3: huhu.. nak menang ni jgk.. pilihla saya.. ekekeke :P

BUNGA berkata...

salam perkenln.. sy nk join juga yer..

"giveaway 1: saya nak menang giveaway ini"
giveaway 3: nk jugakkk.. hehe..
giveaway 4 : ini link sy.

http://bungacokelat.blogspot.com/2010/04/giveaway-4-zhaneez-craft-1st.html

dan sy pun dh buat e-card untuk zhaneez..
terimalah kad yg x seberapa itu.. tq... :)

nEa FleriDa berkata...

giveaway 1 : sy nk menang giveaway ni! :)
giveaway 3 : yg ni pon sy nk jugak! =)

HEHE, THANKS

alif.nun.ya.nun berkata...

salam kakanis..

GA1-- pakcik mennang mottor..LOL gurau..saye nak menang ini GA

GA3-- hope u draw n get my name..hehe
GA4-- my link---

http://jelyta696.blogspot.com/2010/04/khas-untuk-zhaneez-craft.html

DONE~~ =)

faris berkata...

salam
nak join yerrr

giveaway 1 : saya nak menang giveaway nie
giveaway 3 : hope saya orang yg bertuah tu...

terima kasih

AYU IDRIS berkata...

Salam Anis...Kak Ayu dgn ini menjoinkan diri ye!

GIVEAWAY 1 : Saya nak menang giveaway ni!

GIVEAWAY 3 : Rezeki Kak Ayu le hendaknya....amin....

GIVEAWAY 4 : Ni link n3 akak...silalah terjah ye!TQ
http://ayuidris.blogspot.com/2010/04/zhaneez-craft-giveaway-besar-punya.html

syakila berkata...

salam..

kila join

giveway1:Sayan nak menang giveway nie

giveway2:yeahhhhh berjaya menjadi follower ke 100

giveway3:harap2 ader tuah lagi

giveway4:saya dah buat n3 sila lawati blog sy di
http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/04/zhaneez-craft-giveway.html

CikguAzilah berkata...

Awak, kita pon nak join :p

Giveaway 1: Saya nak menang giveaway ni

Giveaway 3: Ya Allah, semoga sy dpt..amin...hehe

ogy berkata...

ogy join

giveway1:saya nak mennag giveway nie..

giveway3:harap ader tuah ogy amin

tq

aNge berkata...

salam anis,

saya join ye

Giveaway1: Saya nak menang giveaway nie

Giveaway3: Semoga tuah datang kepada saya.amin :)

Giveaway4: Saya dah buat n3,jemput ye

http://zasyikhin.blogspot.com/2010/04/giveaway-4-zhaneez-craft-1st.html

Em's Family berkata...

salam

saya nak

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni

nak

Giveaway 3: Pilih lah aku jadi "pacar" mu huhuhu

thanks

juniza berkata...

salam..

Giveway 1:saya nak menang giveway nie...
giveway3:nak menang gak...

inasepi berkata...

salam

saya nak

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni

nak

Giveaway 3: Pilihlah ina ok

thanks

nuraarin-life berkata...

Saya nak Join

Giveaway 1: sy nak menang giveaway ni
Giveaway 2: Dah terlepas, hehehe
Giveaway 3: Cabut nama nuraarin-life yer
Giveaway 4: Sila terjah http://nuraarin.blogspot.com/2010/04/zhaneez-craft-giveaway-besar-punya.html

Thanks

shidasyakirin berkata...

hi..

me join

"Giveaway 1: Saya nak menang giveaway ni"

http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/04/giveaway-zhaneez-craft.html

LisaVsKhusairi berkata...

giveway 1: sy nak menang giveway ni!!!
giveway 4:sy da buat n3, sila terjah yekk...http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2010/04/zhaneez-craft-1st-anniversary.html

Nina :D berkata...

Hiii :D
Giveaway 1 : saya nak meang giveaway ni !

Since i don't have any blog , so yeah .

love , ninateenagers@gmail.com

Asya berkata...

Giveaway 1 : Bagila pluang..
Giveaway 3 : Cabut nama Asya yerr
Giveaway 4 : Terjah sini--> http://fasyafrina.blogspot.com/2010/04/giveaway-besar-punya.html

Devi da Lil' DeviL Photography berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Devi da Lil' DeviL Photography berkata...

Giveaway 1 : saya nak menang giveaway ni////pleaseeee
Giveaway 3 : pilih nama saya boleh? terima kasih yea

Nurul Malyanah berkata...

salam...

giveaway 1: saya nak menang giveaway ni!!

giveaway 4: saya dah buat entry.. http://malyanahblog.blogspot.com/2010/04/giveaway-4-zhaneez-craft-1st.html

ABC berkata...

Hi! :D

I would like to join giveaway 1, 2, 3, and 4. haha. Tamak giler!

I've just followed your blog. Hope you can follow mine too :) I'm new around here so, mungkin boleh bagi sikit tunjuk ajar. Hehe :)

And check out my blog: http://abc-craft.blogspot.com/

I've done an entry for Giveaway 4.

Thanks for the opportunity! :)

miemiey berkata...

saya join

giveaway1:saya nak menag gak.....

giveaway 3:pilih miemiey ya

giveaway 4:ke sini>>
http://miemiey-akucintacontestgiveaway.blogspot.com/2010/04/giveaway-besar-punya.html

s a r a rusydin berkata...

sy nak menang giveaway ni!waaa nakkkk!!

Nida berkata...

Salam perkenalan buat Anis dari Kak Nida...

Akak nak mencuba nasib.. harap2 ada rezeki buat Kak Nida dan anak-anak..aminn :)

Giveaway 1 :sy nak menang giveaway ni

Giveaway 3: puh kanan.. puh kiri.. moga2 namaku terpilih...

Giveaway 4: sy da buat n3 sila lawati blog sy di ..jeng..jeng..jeng

http://nisajijah.blogspot.com/2010/04/zhaneez-craft-1st-anniversary.html

ezy eizyanie berkata...

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni

da jd follower kamu ok~
tq

♥sofiYy khanYm z.khan♥ berkata...

salam...

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni

izan cute berkata...

salam..

giveway 1:sy nak menang giveway ni

segalanyer kuterima... berkata...

salam..

giveway1.sy nak menang giveway nie

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/

SoFiaH berkata...

salam..

givewAY1:SY NAK MENANG GIVEWAY NIE

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com

suzsuz berkata...

giveaway 1: sy nak menang giveaway ni...

give-a-me..

:))))))

Usharapa!!! berkata...

join
giveway1:sy nak menang giveway nie

http://usharapa.blogspot.com

sarah berkata...

salam..

giveway1:sy nak menang giveway nie

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com

Nurul Huda Aras Hasan berkata...

Giveaway 1 : Saya nak menang giveaway ni..!!

Giveaway 2 : Dah tak layak, i'm follower no 142...sedey..!!

Giveaway 3 : Ada can neh...!!

Giveaway 4 : Visit me back ye sayang...
http://lovelyfamilystore.blogspot.com/2010/04/giveaway-4-zhaneez-craft-1st.html

cheezy wedges berkata...

GIVEAWAY 1: SAYA NAK MENANG GIVEAWAY NI..! hehehe..

cicakgirl berkata...

Assalamualaikum kak anis
Giveaway 1 : Saya nak menang giveaway ni..!!

nizie berkata...

salam..

GIVEAWAY 1. SAYA NAK MENANG GIVEAWAY NI..!~ hehehe harap2 ada rezeki la :)

GIVEAWAY 3. kite da jadi fllowe pun..harap2 pun ada can hehe

f_aRa_aINa989 berkata...

GIVEAWAY 1: SAYA NAK MENANG GIVEAWAY NI!!...HEHE...AMINN...

GIVEAWAY 2: DAH TERLEPASLA PULAK

GIVEAWAY 3: JADI FOLLOWER AKAK SEBAB KALAU ADA BARANG BARU SENANG CKIT SEBAB DH UPDATED

GIVEAWAY 4: DAH WAT KHAS TUK AKAK DR KLUANG KITA. HEHE

NI LINK DIA

http://ainasukacontest.blogspot.com/2010/04/zhaneez-craft-1st-anniversary-giveaway.html

CaDLyNN berkata...

salam...
nak join ek..

Giveaway 1: sy nak menang giveaway ini

disclaimer

-Warna dan rekaan yg ditunjukkan mungkin sedikit berbeza dgn warna sebenar barangan.
-Siapa cepat dia dapat.
-Hanya pembeli serius sahaja akan dilayan.
-Pihak kami memberi jaminan setiap barangan yg dijual adalah berkualiti setanding dgn harganya.
-Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kerosakan/kehilangan barangan semasa proses penghantaran.
-Barangan yg telah dibeli tidak boleh ditukar/dikembalikan.
-Penukaran kod barangan hanya boleh dilakukan dlm tempoh 2 hari setelah pesanan dilakukan.