-

saya baru buat fan page zhaneez craft di facebook..masih pening lalat sebenarnya..lain sy nak lain pula yg jadi..haha..buat rakan-rakan sila la add ye.. link : click sini


KLIK PADA ZHANEEZ SHOPPE UNTUK READY MADE STOCK OKEH.

KLIK PADA ZHANEEZ CATALOG UNTUK MEMUDAHKAN ANDA MEMBUAT PILIHAN

**********************************

any enquiry please email me:

zhaneezcraft[at]gmail .com

***********************************


borang pesanan

Nama:
Email:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barangan dan kuantiti:
Detail lain [warna, wording etc]:
Bank pilihan: CIMB
Maybank

Form provided by Freedback.

meh ikut zhaneez

1 Nov 2009

ehemm..ehemmm

salam semua..hah berdebar-debar x? ehee..



nape nk berdebar-debar tetibe lak kn..mesti ada sebab tau..nk tau sebab nye ape?? hah arini zc nk cr pemenang giveaway tau..sape da berdebar tu? ekekeke..giveaway kali ni sy wat sekejap je..memula isau gak..ada x org pasan giveaway ni kn..tp alhamdulillah dalam masa seminggu ni sy dpt la lebih dr 20 calon pemenang..lebih dr target pn da cukup puas hati..ehee..ok jom kita tgk senarai calon dulu..





1, 2 - sweetwannur


3, 4 - jom makan


5, 6 - fawa


7, 8 - zai kulim


9, 10 - anamarza


11, 12 - mamalyna


13 - fida ahmad


14, 15 - nor hafinaliza


16, 17 - atiqah


18, 19 - qistina's mama n abah


20, 21 - nea flerida


22, 23 - ibu arifa


24, 25 - ayu


26, 27 - kakngah


28, 29 - sleepy


30, 31 - nadnye


32, 33 - anin


34, 35 - mama darwisya


36, 37 - cik lala kismis


38, 39 - huda


40, 41 - ezan


42 - ca


43, 44 - ibu aimy


45, 46 - juniza


47, 48 - em's family


49, 50 - sherry
ok tu dia calon-calon kita..xde yg tertinggal rasenye kn..ok jom sume kite feeling2 nebes plak..ehee..dgn bantuan cik random kita..ini dia nombor bertuah kita pd giveaway kali ni..jom tgk bawah pat eh..




ok..pemenang kita adalah no 24..tahniah!!!

sila emailkan nama penuh, alamat serta phone num untuk urusan penghantaran hadiah ok..

buat semua yg sudi join giveaway zc ini, terima kasih diucapkan..insyaAllah sy adakan lagi pd bulan-bulan yg akan dtg..teruskan menyokong..i lebiu all so much.. ;p

p/s: hair clip ni akan masuk dlm katalog maybe hujung bulan nanti..bg yg x sabar nk dapatkannya skrg boleh email untuk tempahan ok..ehee

3 ulasan:

jom makan berkata...

salam,tahniah buat ayu...
buat giveaway lg bg tau ya..tq

Ayu berkata...

salam....

alhamdulillah...suka sgt2 bila tau no ayu naik.ekceli mmg b'debar2 pun nak tau resultnya.now tak sabar lak nak tgk sepit tu dpn mata n pakaikan pd ank ayu.

to jom makan....t.kasih.

Mysunshine Gift Shop berkata...

would appreciate your help to promote or join this giveaway & cloth diaper fund for Rumah Titian Ashraful Rohaniah.

I'm doing a giveaway contest to help RTAR buy CD for their babies. more info can be found in my blog.

http://www.mysunshine2u.blogspot.com/
ttp://rumahtar.blogspot.com/

thank you in advance.


Zarina

disclaimer

-Warna dan rekaan yg ditunjukkan mungkin sedikit berbeza dgn warna sebenar barangan.
-Siapa cepat dia dapat.
-Hanya pembeli serius sahaja akan dilayan.
-Pihak kami memberi jaminan setiap barangan yg dijual adalah berkualiti setanding dgn harganya.
-Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kerosakan/kehilangan barangan semasa proses penghantaran.
-Barangan yg telah dibeli tidak boleh ditukar/dikembalikan.
-Penukaran kod barangan hanya boleh dilakukan dlm tempoh 2 hari setelah pesanan dilakukan.