-

saya baru buat fan page zhaneez craft di facebook..masih pening lalat sebenarnya..lain sy nak lain pula yg jadi..haha..buat rakan-rakan sila la add ye.. link : click sini


KLIK PADA ZHANEEZ SHOPPE UNTUK READY MADE STOCK OKEH.

KLIK PADA ZHANEEZ CATALOG UNTUK MEMUDAHKAN ANDA MEMBUAT PILIHAN

**********************************

any enquiry please email me:

zhaneezcraft[at]gmail .com

***********************************


borang pesanan

Nama:
Email:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barangan dan kuantiti:
Detail lain [warna, wording etc]:
Bank pilihan: CIMB
Maybank

Form provided by Freedback.

meh ikut zhaneez

31 Okt 2009

now is the time!!!

salam semua..
yeah setelah sekian lama x buat giveaway, kali ni zc adakan lg..yeay..tepuk2..
erm ape ek hadiah giveaway kali ni??




tgk bawah ni semua!!!
tarraaaa...hair clip bunga crocheted dr zhaneez!!!
yeay..ni adalah pestaim sy kait bunga ni..dan keseronokkan ni sy nk kongsi dgn anda semua..=)




anda bukan dapat satu, tp tiga sekali..hah besh kn???
semuanya bernilai rm24 dan ianya percuma!!!
ok caranye mudah je kwn2..
1st: buat n3 sal giveaway ni la cm biase kt blog masing2
2nd: tinggalkan jejak anda dgn tinggalkan komen pd n3 ini ok..
pas buat dua2 step ni anda dpt 2 point la cm dulu2 gak..
kalo xde blog pn leh join gak..
tinggal je komen anda..
tp anda hanya dpt 1 point jek..
mudah kn??
giveaway ni bermula sekarang iaitu 12 am, ahad, 25hb oktober 2009 dan berakhir pada 12 am, sabtu, 31hb oktober 2009..
pemenang akan diumumkan secepat yg boleh..
ok tu jek..
gudluck sume!!!



27 ulasan:

sweetwannur berkata...

salam anis...kak wannur nak join ni...comella crochet h/clips tu!!

http://sweet-wannur.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway.html

aminnnnn.....

jom makan berkata...

salam anis nak join gak la...cantik crotchet h/clips tu!!!!

http://impianalamaniman.blogspot.com/2009/10/giveawayzhanezz-craft.html

FAWA berkata...

dear anis...
akak pun nak join juga....cumil2 crochet tu...
give giveaway from anis...all the best to you

salam singgah: fawa @ singgahsaja@blogspot.com

zai kulim berkata...

zai nak join gak

http://zaikulim.blogspot.com/2009/10/givewayzhaneez-craft.html

anamarza berkata...

Salam perkenalan, join giveaway ni bleh kn???
my entry :

http://anamarza.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway-hair-clip-bunga.html

tq

::Mamalyna:: berkata...

anis, akak nak join giveaway nie...ni blog kak ejan yer...

http://zanmyly.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway.html

harap2 akak ada luck yer..

Fida Ahmad berkata...

hi anis...

camna nak join ek?

Nor Hafinaliza berkata...

Assalamualaikum..Anis..akak nak join ye..
check my blog:http://affeen.blogspot.com

-Affeen-

Atiqah berkata...

yeah nk join lg kali ini

http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway-2.html

dh wat semua syarat
all the best to me

Qistina's Mama n Abah berkata...

Salam..
Saya nak join jugak ye buat pertama kalinya..

http://sha-noraishah.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway.html

Sudi-sudikanlah menjengah..

nEa FleriDa berkata...

kte join yer:)

ni link..

http://neaflerida.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway.html

ibu_arifa berkata...

salam kak anis,

saya nak jugak hadiah ni.
ini link saya http://ibudalila.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway.html

terima kasih:)

Ayu berkata...

salam....

nak try my luck...mana tau ada ong ke.hehehe...btw ni linknya...

http://ayu61279.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway_28.html

kakngah berkata...

nak hekot....

http://aslindaa.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway.html

wish me luck k...

sLeEpy berkata...

salam perkenalan anis.. sLeEpy pon nak join ek..

http://myfreakydolls.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craftgiveaway.html

thanks sbb bwat giveaway.. semoga allah permurahkan rezeki anis :)

nadnye berkata...

salam kenal yea anis, nak join juga sebab nak dapatkan clip yang comel lote tu..

http://keloncot.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway.html

anin berkata...

salam
terima kasih bagi peluang kat saya nak join

ini jejak yang ku tinggalkan

http://seindahbayu.blogspot.com/2009/10/zhaneezs-giveaway.html

Mama Darwisya berkata...

SALAM TUAN UMAH..SY BERMINAT NAK JOIN INI GIVEAWAY...KLU DPT GIVEAWAY NI, NAMPAKNYE DARWISYA BERAMBUT BARU LE////HEHHEE
CHEK IT OUT YEAH
http://fizaqadida.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway.html
TQ

~cik lala kismis~ berkata...

slm cik anis...
cik lala pon nk join gk...
ni cik lala pnye link..
http://hidopkudandiriku.blogspot.com
smuge cik anis bjya dlm dnia craft ni keyh...

Huda berkata...

eh, macam comel jer..
nak jugak la..

http://hudamcgyver.blogspot.com

:D

Huda berkata...

edit2 komen...
ni link nye
http://hudamcgyver.blogspot.com/2009/10/cute-crochet-hair-clips.html
>_<

ezan berkata...

salam anis...

ezan nak jugak.. comel je.. hehehe...nanti g tgk kat link ni k.

http://mareamysarah.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway.html

thank you in advance :)

~*ca*~ berkata...

salam...salam kenal...shanteknyer awak buat..saya nak join gak give away nie yea...

Ibu Aimy berkata...

salam...

ok dear dah join..
wish u all the best untuk bisnes yang malatop nih :D

http://ladymasz.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway.html

juniza berkata...

ju nak join gak,,

http://blogjuniza.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway-2.html

Em's Family berkata...

awak..

saya join yer,,

http://ibuemirshoppingcentre.blogspot.com/2009/10/zhaneez-craft-giveaway.html

TErima kasih

Sherry berkata...

blogged http://qsher.blogspot.com/2009/10/hair-clip-bunga-crocheted-dr-zhaneez.html

disclaimer

-Warna dan rekaan yg ditunjukkan mungkin sedikit berbeza dgn warna sebenar barangan.
-Siapa cepat dia dapat.
-Hanya pembeli serius sahaja akan dilayan.
-Pihak kami memberi jaminan setiap barangan yg dijual adalah berkualiti setanding dgn harganya.
-Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kerosakan/kehilangan barangan semasa proses penghantaran.
-Barangan yg telah dibeli tidak boleh ditukar/dikembalikan.
-Penukaran kod barangan hanya boleh dilakukan dlm tempoh 2 hari setelah pesanan dilakukan.