-

saya baru buat fan page zhaneez craft di facebook..masih pening lalat sebenarnya..lain sy nak lain pula yg jadi..haha..buat rakan-rakan sila la add ye.. link : click sini


KLIK PADA ZHANEEZ SHOPPE UNTUK READY MADE STOCK OKEH.

KLIK PADA ZHANEEZ CATALOG UNTUK MEMUDAHKAN ANDA MEMBUAT PILIHAN

**********************************

any enquiry please email me:

zhaneezcraft[at]gmail .com

***********************************


borang pesanan

Nama:
Email:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barangan dan kuantiti:
Detail lain [warna, wording etc]:
Bank pilihan: CIMB
Maybank

Form provided by Freedback.

meh ikut zhaneez

15 Jun 2009

giveaway!!!





yeah!!! hari yg dinanti telah tiba..mari2 join sume..sy nk try je buat giveaway ni..xtahu la ada yg nk join x..huhu..tarikh yg sy pilih pon agak lama..saje jek nk tgk..mana tahu xde yg nk join kn..kikiki..ok terus ke tajuk utama..
.
.
.



antara barangan yg boleh anda rebutkan dalam giveaway ini adalah:

1. oreo hp strap
2. luv-vy keychain
3. coin purse
4. brooch
5. fridge magnet
.
.

jumlah keseluruhan RM23
.
.


syarat-syarat nk join pulak senang jek...
semua boleh join giveaway ni..sama ada yg mempunyai blog atau yang ada facebook ke friendster ke myspace ke..sume2 boleh join..jgn risau..ehe..
.
.
.

berikut adalah syarat-syarat giveaway ni..
1. copy gambar di atas (salah satu pn xpe) dan buat entry berkaitan giveaway ni pada blog atau pada mana2 tempat spt yg dinyatakan di atas.
2. buat link untuk blog zhaneez-craft ini dlm entry tersebut
3. setelah buat 2 syarat di atas, anda dapat 2 point..kiranya 2 kali nama anda akan dimasukkan dalam list cabutan
4. anda perlu bg komen pada n3 ini. dgn tajuk: kenapa anda nk menang game ni. tak terhad pun jumlah komen tu.ehe.bagi yg tak buat 2 syarat di atas, masih boleh bg komen juga..cuma anda dapat 1 point je. bererti nama anda hanya dimasukkan sekali je dalam list nanti.
-
jgn lupe juga untuk nyatakan yg anda telah buat n3 dan telah link ke blog zhaneez-craft dalam komen anda nanti

-
mudah kan..jom join cepat..x yah kuar belanja pun..cume perlu penuhi syarat2 di atas jek..
-
pemenang akan di umumkan awal bulan depan..atau tertakluk kepada bila tuan punya blog nk tamatkan game ni..ehe


GOOD LUCK!!!






39 ulasan:

pika berkata...

cute!!! nk menang game ni sbb sgt3 cute la craft tu..

Nisa berkata...

Salam Anis, herm,first time yer,thehe,okay,sure I akan join. hope menang,bukan senang,haha.
Oye, join giveaway ni sbb jrg menang jd nak cube je mane2 giveaway,haha.

efamaira berkata...

salam.. aii.. akak nak joint gak akak dah wat yea entri nye.. sile la jengok yea..

okeh kenapa akak nak menang game ni :
jawabnye kerana akak amat la kagum ngan insan2 yg kretip seperti anis ni sebab akak tak tergolong lam insan2 yg kretip nih.. huhu..

jawapan skema.. hehe..

sweetwannur berkata...

nak join gak..nak join gak...

nape nak menang game ni??
>>sukeeeee sgt ngn hasil kreativiti anis...soooo sweeettttt...pewwwiiiiittttt!!!!!!!!

adila berkata...

salam.. nak join la.. hehehe ^_^

nape ek sy nak menang?? ?_?

~~ sbb saya suka sgt bnda2 cute nie.. nak2 hasil dari kerja tangan.. sukaaaa sgt... i likeee.. hehehehee

jom makan berkata...

salam rasa seronok lah pulak join giveway ni,menang atau kalah jgn fikirkan dulu,just join dulu...tapiiii saya nak menang game ni tau...suka sangat koleksi camne cute sangat nak bagi kat my doter...koleksi kat sini cantik-cantik sangat...

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

saya dah join give away ini..

http://munira.inter.net.my/2009/06/zhaneezcraft-giveaway.html

ohh saya suke..
jgn lupa tinggalkan comment ya!
lurve it!

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

ohhh lupa plak nak tuliss...

kenapa saya patut dapat giveaway itu?

1-saya suke kraf awak ::wink wink::
2-saya support barangan tempatan :)
3-saya suke menda2 seni YUP!
4-saya suka awak (eh silap taip lol)
5-sebab utama..SAYAlah ORG YG PATUT DAPAT!hehehe

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

eh ada lagi..

6-saya pengumpul fridge magnet!
7-saya juga kumpul keychain

so saya nak kumpul keycahin n fridge yg berbeza lak pahni ::WINK WINK::

ohhh menda baru masuk dalam koleksi saya ..bestnya!

Ibu Ayra berkata...

saya dah buat entri pasal giveaway nih..sila jenguk yer...

http://rosrusli.blogspot.com/2009/06/zhaneez-craft-giveaway.html

saya nak sgt mng giveaway nih sebab:
1. dah byk kali masuk contest n join giveaway tapi x penah menang... nak jugak merasa menang hadiah online nih...
2. saya suka seni kreatifc especially felt tapi x sempat lagi nak buat sendiri...
3. saya nak sgt mng giveaway nih...amin

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

hehehe saya datang lagik :)

saya patut dapat giveaway ini kerana..
saya rasa kraf awak yang paaaling shantek sekali...tuk saya perolehi!::wink wink::

ALIFF AQILL berkata...

salam anis..

my entry
http://ikramimran.blogspot.com/2009/06/more-giveaways.html

>> kenapa saya nak menang..
1. saya suka seni kreatif n benda2 cute..
2. saya 'fall in love' dgn felt n tgh kumpul material + info
3. saya suka menyokong hasil kerja org2 yg berbakat seperti anda..
4.saya suka bila dapat benda free :)

ct_as berkata...

salam kenal anis..

akak baru je menjinakkan diri ngan felt & 1st time join giveaway...hopefully leh dpt hadiah2 tu...sbb?? ianya comel2 sgt...geram nengok..leh tambah koleksi fridge magnet & keychain..;)

http://ctas79.blogspot.com/2009/06/zhaneez-craft-giveaway.html

via berkata...

Hai anis...sy nak menang sangat giveaway ni...sebabnya
~sy suka ngan handmade goodies
~hasil kerja tangan awak sangat berseni dan halus,
~ awak sangat kreatif orangnya
~ dan sy nak menang dan menag dan menag giveaway ni.... ( err...bleh sy tolong promo kan hasil kerja tangan awak nanti hehehe)

Cik As berkata...

Saya join sebab saya nak memang ...
ini link dia yerk

http://lailasewing.blogspot.com/2009/06/saya-nak-menang.html

Nurain berkata...

Definitely, YES!!! I want to win... zhaneez-craft
.
Why??

1. This would be my first time joining Giveaway.. kalau menang kan jadi kenangan manis...
2. The giveaways are sooo cute...
3. My favourite would be ....ALL!!

It's sew cute..

Ini link nya ya...

http://along-thepath.blogspot.com/2009/06/i-want-to-win.html

CT berkata...

Salam Kenalan,

Saya nak join gak contest ni..

Here entry in my blog
http://szuraimah.blogspot.com/2009/06/irresistable-giveaway.html

Kenapa saya nak menang GIVEAWAY ni?

Wallahhh...mestilah sebab
1. hadiah yg bakal dimenangi sunnguh IRRESISTABLE & GEORGOUS
2. adalah mustahil saya boleh membuat sendiri hadiah-hadiah ini
3. saya sungguh impressed dengan hasil kerja tangan ZHaneez ni
4. saya nak hadiah all items tu pada anak saya except fridge magnet tu saya nak hadiahkan pada fridge saya
5. saya sudah jatuh cinta dgn hadiah-hadiah ini especially fridge magnet


errr kene comment banyak kali ke sekali dah cukup?

ALIFF AQILL berkata...

salam anis,
link dah berubah..

http://fadoubled98.blogspot.com/2009/06/more-giveaways.html

:p

sararisa berkata...

hi pes time join giveaway ever.... pes time masuk blog u n hope sara boleh menang hehehe... sara dah join giveaway ni...
kenapa sara perlu menang??

sebab sara adore ur work...sara ada gak cuba2 buat tapi...hasil tak bape kemas...harap2 kita leh kenal2 lagi n boleh la saya mintak tunjuk ajar dr awak...hehehehe

wansteddy berkata...

thanks anjurkan giveaway yg besh cmni... kraf anis pu cute belaka... kita dh join diz contest.. jemput singgah blog kita yep...

http://mummynaliya.blogspot.com/2009/06/zhaneez-craft-giveaway.html

NORAZLINA YAAKOP berkata...

Salam kenal Anis,
Join giveway nie sbb:
1. teringin sgt memiliki brg kretif secara free
2. teruja ngan barangan cute yg di buat
3. "jatuh cinta lagi"....lagi...lagi... ku jatuh cinta dengan barangan yang kretif
4. saya suka memeriahkan acara giveaway

Mudah-mudahan ada rezeki saya suatu hari nanti

ummiaqeef berkata...

dah join contestn ni..
sila lah lawat di link saya :

http://ummiaqeef.blogspot.com/2009/06/zhaneezcraft-giveaway.html

kenapa saya nak menang :
(1)sbb x pernah menang lg mane2 contest stakat ni..cian kite..huhu
(2)sbb suke sgt design craft ni..mmg kreatif & inovatif la..
(3)sgt comei & cute giler..
(4)nak wat koleksi keychain ngan fridge magnet
(5)mmg solute la dgn idea cik anis ni..(eh..betul ke eja tu)..hehe..

semoga sy dpt salah satu drpdnye..hehe

Wan Anis Sorfina berkata...

Saye pun dh join.. hehe..
ini entry saye http://wananissorfina.blogspot.com/2009/06/zhaneez-craft-giveaway.html

Saye nak menang sbb:

1. Eh, name kita same lah {Anis}
2. Saye suke join giveaway nie.. ngeh ~

NORAZLINA YAAKOP berkata...

Saya dah post kat blog saya

ini entry nyer http://sewing-arcade.blogspot.com/2009/06/zhaneez-craft.html

SekociNorlie berkata...

bab nak mengkomen tu mak tak larat tu...
tp nk nangis tgk apa yg bakal pemenang dapat....

Atiqah berkata...

salam
saya nk join gak..
dh wat entry dh..

http://atiqah-naa.blogspot.com/2009/06/zhaneez-craft-giveaway.html

thank u utk giveaway yg best

Atiqah berkata...

kenapa saya nk menang game ni...

1. suka free gifts
2. birthday dh nk dekat..so nk grab something utk dri sndr..nk hrp org bg sshla...
3. suke sgt craft yg cute mute ni...
4. sbg hadiah utk diri sndiri sbb dpt dekan..Alhamdulillah

sweetfiza berkata...

salam...
sy nak join gak...
entry pun dah buat ....chewahh...

knp nak hadiah ni ..
of course ler sbb barang2nya semua cute2 sangat ....lgpun very colurful .& cantik bangatttt...

lg pun sy mmg suka barang2 keychain ..nak wat sendrik mmg ler tidak kreatif ler sesangat...
sbb tu ler nak menang....leh dapat barang2 u yg tantek2 tu ...

wansteddy berkata...

kenapa saya nak menang??

1) saya suka benda2 cute2
2) saya pengumpul tegar fridge magnet!
3) suka rg2 kraftangan tmbh2 yg handmade.
4) design anis kreatif n unik... mmg gerram sngt2. n harapan tinggi ni nak menang!

mila berkata...

salam anis...
wahhh sempat lagi ke ni..??

akak dah buat n3nya..

http://naufalakifmila.blogspot.com/2009/06/sempat-lagi-ke.html

kenapa akak nak menang give away nikan..:
1. suka sangat hasil dari felt.
2. menghargai hasil buatan tangan ( tau memang susah)
3. nak untuk koleksi peribadi
4. nak rasa teruja tggu hadiah yang di menangi sampai..
5. hadiah2 ni sangat comel.. geram la tgok..

akak harap2 semua syarat2 dah dibuat..
wish me luck..

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

saya datang lagi!hehehehe

saya patut menag contest ini kerana
saya
saya
saya
saya
saya
saya yang patut dapat barangan shantek ni!

heheheheh

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

ohhhh saya nak menang!
saya nak menag kerana..

saya nak kumpul fridge magnet awak ye!

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

kenapa saya patut menang?
kerana...

saya promote sungguh2 blog awak pada semua!
hehehe

isabelle berkata...

salam tuan rumah.
mai le singgah jenguk entry saya...
http://thesnowwybear.blogspot.com/2009/06/zhaneez-craft-giveaway.html

mama zharfan berkata...

hi dear,
i dh join!

http://suzie284.blogspot.com/2009/06/zhaneez-craft-giveaway.html

i nak menang game/giveaway ni because..
who doesn't wanna win anyway :P free stuff kan! tp honestly, ur creative works are all sweet & lovely, so i'd be proud and delighted to have it -->kalau menang ler...
anyway, happy judging yer! and terima kasih daun keladi!

miela77 berkata...

Salam...iela dah wat entri kat http://miela77.blogspot.com/2009/06/zhaneezcraft-giveaway.html

Kenapa iela harus dipilih? Daku amat merasa bertuah sekiranya terpilih untuk memiliki hasil kerja yang cantik, unik, kreatif, teliti dan halus seperti yang dibuat oleh zhaneez~craft dan daku akan war2kan kepada semua rakan2 yang masih belum sedar atau tahu kewujudan blog ini. Moga2 bertambah pendapatan dan penggemar kraf dengan hebahan dari daku ini. Amin…

Miela.77@gmail.com

Aimy Comel berkata...

kak anis...saya dah buat enry..ni link nya yerk...http://sarah-aimy-azzalea.blogspot.com/2009/06/zhaneez-craft-giveaway.html

Aimy Comel berkata...

Sebenarnya...skrg ini ibu saya sangat2 giler menyertai semua giveaway n contest...sbbkan dia ckp barang free...sape x mo...ni dia link kakak anis yang manis....kakak...bagila ibu saya adiah free ini...

* coin purse utk ibu simpan duit raya saya nanti.
* love keychain utk ibu letak dekat diapers bag saya.
* brooch utk ibu pakai di hari raya.
* handphone strap itu untuk ibu letak dekat hp dia (dia ade 2 handphone)...satu ade aksesori satu lagi x de...
* fridge magnet kompem tuk ibu letak kat fridge dia...fridge dia kosong aje...

yatie chomeyl berkata...

salam,

saya tak sure sempat ke tak buat entry untuk contest ni tapi saya nak cuba nasib untuk bagi sebab kat komen ni lah ..

kenapa saya patut dapat giveaway ni :-
(1) saya suka barang2 yg cute2 dan chomeyl2 macam nama blog saya i.e blog yatie chomeyl ngeh2x

(2) saya sangat2 gila join contest2 dan giveaway2 yang di anjurkan di blogging arena nih

(3) saya juga seperti org lain akan bersa sgt2 teruja sampai nak lompat2 kalau dapat brg free

(4) saya seronok menunggu abg posmen datang rumag dan menyerahkan parcel bertulis nama saya di sampul parcel itu...*wink wink*

above them all, saya sebenarnya pengumpul fridge magnet dan saya amat2 terliur sampai meleleh air liur melihatkan FM yg sungguh2 kawaii superb chomeyl itu..

sekian hehehe :D

disclaimer

-Warna dan rekaan yg ditunjukkan mungkin sedikit berbeza dgn warna sebenar barangan.
-Siapa cepat dia dapat.
-Hanya pembeli serius sahaja akan dilayan.
-Pihak kami memberi jaminan setiap barangan yg dijual adalah berkualiti setanding dgn harganya.
-Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kerosakan/kehilangan barangan semasa proses penghantaran.
-Barangan yg telah dibeli tidak boleh ditukar/dikembalikan.
-Penukaran kod barangan hanya boleh dilakukan dlm tempoh 2 hari setelah pesanan dilakukan.