-

saya baru buat fan page zhaneez craft di facebook..masih pening lalat sebenarnya..lain sy nak lain pula yg jadi..haha..buat rakan-rakan sila la add ye.. link : click sini


KLIK PADA ZHANEEZ SHOPPE UNTUK READY MADE STOCK OKEH.

KLIK PADA ZHANEEZ CATALOG UNTUK MEMUDAHKAN ANDA MEMBUAT PILIHAN

**********************************

any enquiry please email me:

zhaneezcraft[at]gmail .com

***********************************


borang pesanan

Nama:
Email:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barangan dan kuantiti:
Detail lain [warna, wording etc]:
Bank pilihan: CIMB
Maybank

Form provided by Freedback.

meh ikut zhaneez

29 Jun 2009

dan pemenangnya

okeh lame gak x menaip ni..ehe..sy rasa nk tutup giveaway ini skrg..tepat jam 10.21pm..sebab sy agak bz lately ni..dan hanya skrg ni dapat curi masa sikit nk on9..lagi 1, sy x nk semua ternanti2 plak tgh mlm nanti kan..kepada yg sudi join, terima kasih..ada jugak yg nk join giveaway zhaneez-craft ni..huhu..

baek la spt yg dijanjikan..
kita tgk dolu senarai calon2 pemenang..



1. pika
2, 3. nisa
4, 5. efamaira
6, 7. sweetwannur
8, 9. adila
10. jom makan
11, 12. munira
13, 14. ibu ayra
15, 16. mas
17, 18. aliff aqill
19, 20. ct as
21, 22. via
23, 24. nurain
25, 26. ct
27, 28. sararisa
29, 30. wansteddy
31, 32. mama alya
33, 34. norazlina yaakop
35, 36. ummiaqeef
37, 38. wananissorfina
39, 40. sekoci norlie
41, 42. atiqah
43, 44. sweetfiza
45, 46. cik as
47, 48. mila

49, 50. isabelle

51, 52. mama zharfan

53, 54. miela77


harap xde la yg terlepas pandang ye..

baiklah..



dan pemenangnya ialah...



*



*






okeh..anda yg berada di no.29..siapa anda?? tahniah3..


sila email kn alamat pengeposan beserta phone no ok..


yg laen boleh cuba next time..insyaAllah ada lagi giveaway selepas ini..


terima kasih semua sudi sertai giveaway ini..








5 ulasan:

sararisa berkata...

aiyarkkk....miss satu nombor je....hehehe...

mila berkata...

tahniah wansteddy (btul ka eja nih..)
sob..sobb.. sedey x menang.. tp ok la kann..yang penting kemeriahannya...

zhaneez-craft berkata...

kak sara n kak mila boleh tunggu next giveaway ok..insyaAllah anis buat lg..seronok dpt kenal ramai crafter bila buat giveaway ni..=)

Aimy Comel berkata...

kakak anis terlepas pandang saya...Aimy Comel

zhaneez-craft berkata...

aiyark..ada yg x masuk list ek..erm maybe aimy buat n3 tu after anis publish kn n3 pemenang ni kot..sbb tu name aimy xde dlm list..xpe..cube lg next time ek..insyaAllah ada lg giveaway after this..

disclaimer

-Warna dan rekaan yg ditunjukkan mungkin sedikit berbeza dgn warna sebenar barangan.
-Siapa cepat dia dapat.
-Hanya pembeli serius sahaja akan dilayan.
-Pihak kami memberi jaminan setiap barangan yg dijual adalah berkualiti setanding dgn harganya.
-Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kerosakan/kehilangan barangan semasa proses penghantaran.
-Barangan yg telah dibeli tidak boleh ditukar/dikembalikan.
-Penukaran kod barangan hanya boleh dilakukan dlm tempoh 2 hari setelah pesanan dilakukan.