-

saya baru buat fan page zhaneez craft di facebook..masih pening lalat sebenarnya..lain sy nak lain pula yg jadi..haha..buat rakan-rakan sila la add ye.. link : click sini


KLIK PADA ZHANEEZ SHOPPE UNTUK READY MADE STOCK OKEH.

KLIK PADA ZHANEEZ CATALOG UNTUK MEMUDAHKAN ANDA MEMBUAT PILIHAN

**********************************

any enquiry please email me:

zhaneezcraft[at]gmail .com

***********************************


borang pesanan

Nama:
Email:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barangan dan kuantiti:
Detail lain [warna, wording etc]:
Bank pilihan: CIMB
Maybank

Form provided by Freedback.

meh ikut zhaneez

6 Dis 2010

order terdahulu

as-salam..

wah terabai lagi blog kraf saya..haha..maaf la sangat2..memang da lama x berusik..da 2 bulan rupanya xde pape update terbaru..hee..untuk tidak menghampakan mereka yang rajin ushar blog kraf saya yang tak seberapa ni..kali ni saya sajikan anda dengan tempahan yang saya terima sepanjang 2 bulan lalu ye..tapi ni sebahagian je la..banyak lagi gamba tak edit..selamat cuci mata.. =)



hp strap holga camera..saiznya lebih kecil dari saiz keychain nya..



poket tisu






poket tisu jugak






hp strap dress



hair clip




tali i heart kms lagik



keychain moo-moo



hp strap luvvy






hp strap couple tshirt



nanti da edit gambar lagi saya update lagi ye..tak tahu la bulan berapa pulak lepas ni..hee



1 ulasan:

ashikin berkata...

Hi nice craft...
jemput la jadi follower blog sy pula..

http://redmattopstyle.blogspot.com/
http://ash-adn.blogspot.com/

disclaimer

-Warna dan rekaan yg ditunjukkan mungkin sedikit berbeza dgn warna sebenar barangan.
-Siapa cepat dia dapat.
-Hanya pembeli serius sahaja akan dilayan.
-Pihak kami memberi jaminan setiap barangan yg dijual adalah berkualiti setanding dgn harganya.
-Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kerosakan/kehilangan barangan semasa proses penghantaran.
-Barangan yg telah dibeli tidak boleh ditukar/dikembalikan.
-Penukaran kod barangan hanya boleh dilakukan dlm tempoh 2 hari setelah pesanan dilakukan.