-

saya baru buat fan page zhaneez craft di facebook..masih pening lalat sebenarnya..lain sy nak lain pula yg jadi..haha..buat rakan-rakan sila la add ye.. link : click sini


KLIK PADA ZHANEEZ SHOPPE UNTUK READY MADE STOCK OKEH.

KLIK PADA ZHANEEZ CATALOG UNTUK MEMUDAHKAN ANDA MEMBUAT PILIHAN

**********************************

any enquiry please email me:

zhaneezcraft[at]gmail .com

***********************************


borang pesanan

Nama:
Email:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barangan dan kuantiti:
Detail lain [warna, wording etc]:
Bank pilihan: CIMB
Maybank

Form provided by Freedback.

meh ikut zhaneez

10 Mei 2010

senarai hadiah dan pemenang giveaway zhaneez craft

salam..
ok2 ni adalah n3 yang ditunggu-tunggu ramai kan..ke takde yang tunggu? heh..baik la sebelum sy umumkan kesemua pemenang giveaway besar punya zhaneez craft ini, sy nak ucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang sudi men'join'kan diri ye..sayang anda semua..meh peluk sikit meh..haha..
-
-
ok jom kita lihat apa yang bakal pemenang giveaway terima dan siapa pula yang bertuah untuk memilikinya ya..jomm..
-
-
kat bawah ni adalah hadiah untuk giveaway 1-final exam yang bernilai RM30..
-
-
-
-
-
dan nombor bertuah untuk menerima hadiah di atas adalah...................
-
-
-
-
-
-
52!!! boleh lihat senarai nombor di n3 ini ye..siapa anda? tahniah!!!!
-
-
-
-
*********************************************************************
ok next, untuk hadiah pemenang giveaway 2-my beloved 100th follower yang bernilai RM20 adalah seperti berikut...
-
-
-
-
-
dan pemenangnya adalah syakila..tahniah!!!!
-
-
-
**********************************************************************
giveaway ketiga pula ye..
-
-
berikut adalah senarai hadiah bagi pemenang giveaway 3 - my beloved follower bernilai RM35
-
-
-
-
-
untuk yang ni sy buat cabutan secara manual jek..sy print senarai follower zhaneezcraft dan mula buat cabutan..dan follower yang bertuah adalah....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

aida!!! tahniah!!!
-
-
-
**********************************************************************
-
-
-
fuh panjang n3 ni..ehe..ok giveaway terakhir pula iaitu sempena ulang tahun pertama zhaneezcraft..untuk giveaway ini, terlebih dahulu terima kasih sy ucapkan untuk semua ucapan yang diberikan..untuk setiap ecard yg dicipta..terima kasih sangat2..terharu i tau..haha..terima kasih jugak untuk setiap cadangan dan idea baru..terima kasih jugak untuk sajak, pantun dan apa sahaja madah yang dicipta untuk zhaneezcraft..terima kasih jugak untuk tutorial yang diberikan..sy sangat menghargai semuanya..terima kasih sekali lagi ye..
-
-
-
berikut adalah senarai hadiah bagi giveaway 4- ulang tahun zhaneezcraft yang bernilai RM50...
-
-
-
-
-
-
-
-
dan pemenang yang bertuah adalah.....
-
-
-
-
-
-
-



pemilik no 10!!! sy pilih secara random saja la ye..nak pilih yang terbaik sy rasa semua ucapan best..ehee..siapa ye no 10 ni? boleh ushar pada n3 ini ye..tahniah!!!
-
-
-
-
********************************************************************
kepada semua pemenang, tahniah sy ucapkan..sila emailkan nama penuh, alamat dan phone num untuk urusan penghantaran hadiah sebelum 11 malam hari selasa ye..sy nak pos hadiah pada pagi rabu nanti..insyaAllah..
-
-
buat yg tak berjaya jangan sedih ye..insyaAllah ada lagi giveaway yang akan zhaneezcraft adakan selepas ini..
-
-
sekian dari saya..terima kasih sekali lagi..owh jangan lupa terus jengah blog zhaneezcraft selepas ini ye..banyak n3 sedang menanti untuk dilepaskan..ehee..




5 ulasan:

aLyNnZ berkata...

wahh tahniah kpd pemenang..ramai sungguh pemenang nyer..hadiahnyer sgt kiut miut geram..

CaDLyNN berkata...

congrats kpd pemenang2...

LEYN'S CHAYOK berkata...

yeayy..saya menang

...aida... berkata...

Terima kasih zhaneez, semoga terus cemerlang dalam arena kreatif pada masa depan... Hidup kluang girl...hihihi

Nurul Huda Aras Hasan berkata...

Salam dik, sedey tak menang, dah sipi2 tuh....huhuhu...hmmm...kalu ada mana2 tak claim adiah tu, gitau akak ek...akak sedia dengan rela hati nak tulun claim...hihihi.... Papepun, tahniah sumer...

disclaimer

-Warna dan rekaan yg ditunjukkan mungkin sedikit berbeza dgn warna sebenar barangan.
-Siapa cepat dia dapat.
-Hanya pembeli serius sahaja akan dilayan.
-Pihak kami memberi jaminan setiap barangan yg dijual adalah berkualiti setanding dgn harganya.
-Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas kerosakan/kehilangan barangan semasa proses penghantaran.
-Barangan yg telah dibeli tidak boleh ditukar/dikembalikan.
-Penukaran kod barangan hanya boleh dilakukan dlm tempoh 2 hari setelah pesanan dilakukan.